Draai uw tablet voor een beter resultaat
Sun
0
Mercury Venus

Productinformatie

Informatie

Onder de naam De Keizer van Friesland bieden wij u een assortiment van drie soorten kruidkoek delicatessen aan. Voor de basisgrondstoffen roggemeel, ruwe rietsuiker, honing, vruchtenvullingen en specerijen maken wij gebruik van de fijnste ingrediënten die er te koop zijn. Alle kruidkoek delicatessen zijn vrij van vet en bij het bakken van het eindproduct worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveermiddelen toegevoegd.

De koeken worden vers verstuurd. Gedurende de dagen van verzending worden de koeken heerlijk zacht en komt de smaakmelange van de talrijke kruiden, specerijen, zuidvruchten, gember en honing het best tot stand. Naar assortiment

Bewaren

De kruidkoek delicatessen van de Keizer van Friesland zijn verse producten met een bewaartermijn van ca. 2 weken. Om zolang mogelijk van een verse koek te genieten is het belangrijk dat u de koek zoveel mogelijk in haar originele verpakking bewaart in een goed afgesloten bewaarbox.

Wilt u uw kruidkoek delicatessen langer bewaren? Verpak ze dan op de dag van aankoop in een goed afsluitbare diepvrieszak en bewaar ze in de diepvries. Door de koeken een avond van te voren in de diepvrieszak te laten ontdooien, kunt u altijd van de meest verse koek genieten.

Snijden en serveren

De kruidkoek delicatessen van De Keizer van Friesland zijn van boven gedecoreerd met vruchten, noten en specerijen. Daarom kunt u de koek het beste omgekeerd op een snijplank leggen met de decoratie naar beneden. Gebruik een ongekarteld mes. Zo blijft de decoratie mooi in tact na het snijden van plakken.

Uit één kruidkoek delicatesse kunt u ca. 10 tot 12 plakken snijden.

Leg de kruidkoek plakken dakpansgewijs op een presenteerschaal. Zo komen de verschillende vullingen en decoraties op de bovenkant mooi en smakelijk tot hun recht.