Draai uw tablet voor een beter resultaat
Sun
0
Mercury Venus

Cadeau idee

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? ­Voor een verjaardag, een speciale gelegenheid, als bedankje, voor een feestdag, of gewoon zomaar? Geef dan een kruidkoek delicatesse van de Keizer van Friesland cadeau! Een verfrissend nieuw alternatief voor de betere fles wijn, Belgische bonbons of andere delicatessen.

Cadeauverpakking
Wij verpakken uw kruidkoek in zwart fluweel. Een luxe verpakking met een treksluiting van satijnlint, waar voorop een vakje zit met een persoonlijk cadeaukaartje. Dit kaartje bedrukken we met een tekst naar wens. Zo krijgt uw cadeau een zeer persoonlijk karakter!

Bezorgen
Uw kruidkoek kunnen we naar ieder gewenst adres sturen. Of natuurlijk naar uw eigen adres, zodat u de koek zelf cadeau kunt geven.

Uw persoonlijke boodschap
Op de bestelpagina kunt u zelf de persoonlijke boodschap invullen en meteen het resultaat bekijken. U ziet dan precies hoeveel tekst u kwijt kunt.

Voorzijde: een korte tekst met bijvoorbeeld de naam voor wie het cadeau bestemd is (max. 60 karakters incl. spaties).
Binnenzijde (rechter pagina): een persoonlijke wens of boodschap voor de ontvanger (max. 250 karakters incl. spaties).

Tekstvoorbeelden voor de voorzijde:
Speciaal gebakken voor Mathilde favicon-96x96 Voor mijn liefste Valentijn favicon-96x96 Hartelijk gefeliciteerd Anne! favicon-96x96 Voor juf Inge van OBS de Schakel favicon-96x96 Bedankt voor het oppassen oma favicon-96x96 Voor Moederdag favicon-96x96 Fijne vakantie Hans en Evenlien! favicon-96x96 Dit cadeau is voor Jan en Marie favicon-96x96 Eet smakelijk lieve opa favicon-96x96 Gefeliciteerd met je nieuwe baan Erik favicon-96x96 Voor de beste papa van de wereld favicon-96x96 Joop en Tilly 50 jaar getrouwd! favicon-96x96 Speciaal gebakken voor familie van Doorn favicon-96x96 Fijne Kerstdagen & Gelukkig nieuwjaar! favicon-96x96 Zomaar…. favicon-96x96